látogató számláló

Kritika: Nagykarácsony

Ünnep-szerelem.

A Netflixre pár napja újabb magyar filmek kerültek fel, és bár először a Dobó Kata és Gulyás Buda rendezésében készült El a kezekkel a Papámtól! című alkotást választottam, hamar rájöttem, hogy az nem nekem való darab. A CGI nagyon gyenge, és a főszereplő kislány, Dorka (Marczinkai Bori) tenyérbemászó, művies alakítást nyújt. Így fél óra elteltével ki is kapcsoltam, és kattintottam is egy másik magyar alkotásra, a Nagykarácsonyra. Ha már közeledik a karácsony, gondoltam, alapozásnak megteszi.


Barbie - teaser trailer + plakát

A Greta Gerwig (Lady Bird, Kisasszonyok) rendezésében készült filmben látható lesz többek közt Margot Robbie, Ryan Gosling, Will Ferrell, Emma Mackey, Simu LiuConnor Swindells, Kate McKinnon, Michael CeraNcuti Gatwa, Rhea Perlman és America Ferrera.

Tervezett hazai bemutató: 2023. július 20. barbie_1000.png


65 - trailer + plakát

Adam Driver űrfegyverrel rohangál 65 millió évvel ezelőtt a Hang nélkül íróinak filmjében. A producer Sam Raimi. Tervezett hazai bemutató: 2023. március 9. 2023. március 16.  65_maxresdefault.png


Sikoly VI. (Scream VI) - teaser trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2023. március 9. scream_6_maxresdefault.png


Avatar: A víz útja (Avatar: The Way of Water) - a magyar hangok

Az AVATAR: A VÍZ ÚTJA több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást.

A James Cameron rendezésében, Cameron és Jon Landau produceri felügyeletével készült film szereplői Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement és Kate Winslet.


Pókember - A pókverzumon át (Spider-Man: Across the Spider-Verse) - trailer

Miles Morales visszatér az Oscar-díjas Irány a Pókverzum folytatásában. Az új kalandban átszelhetjük a multiverzumot Brooklyn barátságos és közkedvelt Pókemberével, valamint Gwen Stacyvel és egy új Pókember-csapattal, akik közösen szállnak szembe egy minden eddiginél erősebb gonosztevővel.

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 1. spider-man_spider-verse_2_maxresdefault.png


Jó hír a James Cameron-rajongóknak: jöhet a felújított A mélység titka!

James Cameron egy francia újságíró, Arthur Cios kérdésére interjún kívül elárulta, hogy készült egy felújított transzfer A mélység titkából, ami várhatóan legkésőbb 2023 márciusában napvilágot fog látni.
Néhány nappal korábban a The Digital Bits saját forrásokra hivatkozva is megírta, hogy közeleg A mélység titka és a 2009-es Avatar 4K UHD kiadása, amelyeket információik szerint a jövő év elejére, az Avatar: A víz útja home video megjelenéséhez igazítanak. abyss_720_2.png


süti beállítások módosítása