látogató számláló

Jótékonysági vetítés az ukrajnai menekültek megsegítésére

A legjobb dokumentumfilm, legjobb animációs film és a legjobb nemzetközi film kategóriákban egyaránt Oscar-díjra jelölt Menekülésnek szomorú aktualitást kölcsönöz a jelenleg zajló háború. A filmet forgalmazó Mozinet és a Művész mozit üzemeltető Budapest Film jótékonysági vetítést szervez: március 10-én az este 8 órás vetítés teljes nettó jegybevételét az ukrajnai menekültek megsegítésére fordítja. Az összeg a Menedék Egyesületen keresztül jut el a rászorulókhoz.


Top Gun: Maverick - a magyar hangok

Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia…
A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.


Batman (The Batman) - a magyar hangok

Batman (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. Csupán Alfred Pennyworth-szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért.
Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik.
Batmannek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

Az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza, és közben látványosabb, izgalmasabb és keményebb, mint valaha.


A gyilkos járat (Bullet Train) - trailer + magyar előzetes + plakát

David Leitch (Deadpool 2., Atomszőke, Halálos iramban: Hobbs és Shaw) Kōtarō Isaka regénye alapján készült új filmje hamarosan a mozikban! bullet_train_720_2.png

Tervezett hazai bemutató: 2022. július 14. 2022. augusztus 4.


Batman (The Batman) - magyar plakát

A film magyar magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg. batman_2022_1000_2.png


Holdlovag (Moon Knight) - plakát

E hónap végén debütál a Marvel legújabb sorozata, a Holdlovag, a főszerepben Oscar Isaac-kel és Ethan Hawke-kal. A széria előzetese itt tekinthető meg. moon_knight_pic01.png


Nem (Nope) - plakát

Jordan Peele új filmjének első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. nope_pic02.png


Morbius - végső trailer

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg.
Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja.
És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes… és vérre szomjazik.

A Marvel-képregény egyik sötét hőse, Morbius, Pókember egyik régi ellenfele rémisztő története egy látványos, nagy költségvetésű filmben kel új életre, és az egykori Joker, Jared Leto játssza!

Tervezett hazai bemutató: 2022. március 31. morbius_maxresdefault.png


Legendás állatok - Dumbledore titkai (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) - 2. trailer + plakátok

A mágikus világ egyre nagyobb bajban van, és nemcsak Grindelwald, a békéjére törő gonosz varázsló, valamint sok szövetségese miatt, hanem azért is, mert a jövője egy igen furcsa társaságon múlik: egy szakmájának élő, kétballábas magizoológuson, egy régi máguscsalád utolsó sarján, aki a tudós segítségéül szegődik, egy mindenre elszánt tanárnőn… és egy haspók muglin! Még szerencse, hogy van valaki, aki mellettük áll: egy fiatal, nagy tehetségű, bár zűrös életű mágus, egy bizonyos Albus Dumbledore.

A mágikus világ elképesztő népszerűségű könyv- és filmsorozata, a Harry Potter-történetek előzményeit bemutató filmben régről ismerős szereplők és új, mágikus figurák küzdenek a muglik ellen forduló gonosz ellen:
J.K. Rowling ezúttal is feledhetetlenül mesés, varázslatos történetet és különleges karaktereket teremtett – a szemkápráztatóan látványos filmhez.

Tervezett hazai bemutató: 2022. április 14. fantasticbeasts3_maxresdefault_2.png


Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) - 2. magyar előzetes + plakát

A Marvel Studios új filmje, a DOCTOR STRANGE AZ ŐRÜLET MULTIVERZUMÁBAN feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor. Doctor Strange az ismeretlen felé veszi az irányt, és néhány új és régi misztikus szövetségessel az oldalán átszeli a multiverzum észbontó és veszedelmes alternatív valóságait, hogy megütközzhessen egy rejtélyes új ellenséggel.

Tervezett hazai bemutató: 2022. május 5. doctor_strange_2_1000_6.png


süti beállítások módosítása