látogató számláló

Flash - A Villám (The Flash) - a magyar hangok

Világok ütköznek össze, amikor a szupergyorsnál is gyorsabb Barry (Ezra Miller) arra használja a szupererejét, hogy visszafusson a múltba – reméli, hogy ha ott változtat, a jelen is más lesz. Csak a családja sorsát akarja jobbá tenni, a szülein szeretne segíteni, de sajnos, megtörténik, amiért nekirugaszkodott: megváltoztatja a jelent.
Egy újfajta valóság csapdájába esik. Ebben Zod tábornok visszatér, és a Föld elpusztításával fenyeget, de nincsenek szuperhősök, akik az emberiség segítségére siethetnének.
Ha meg akarja menteni a világot, amiben élt, és vissza akar térni a jövőbe, amit remél, Barrynek futnia kell. És különleges gyorsasága segítségével elő kell kerítenie azokat a szuperhősöket, akik segíthetnek a bajban. De nem pont azokat találja, akikért indult. És nem biztos, hogy az ő önfeláldozása elég hozzá, hogy helyretolja a kizökkent valóságot.

Andy Muschietti rendező (aki az AZ mindkét részét sikerre vitte), fantasztikus szereplőgárdát toborzott egy fantasztikus történethez, amelynek minden pillanata új meglepetés, fordulat, látvány… és szupererő! 


Elemi (Elemental) - a magyar hangok

A Disney és a Pixar új filmje, az ELEMI egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.


Elio - teaser trailer + plakát

Évszázadokon át az emberiség válaszok után kutatott a világegyetem felé tekintve – a Disney és a Pixar új filmjében, az Elióban az univerzum most válaszol! Az intergalaktikus kalandmajka főhőse a hősszereptől idegenkedő Elio, akinek a képzelőereje nem ismer határokat. A fiút véletlenül felszippantja egy bolygóközi szervezet, amiben minden létező galaxis képviselteti magát. Eliót tévedésből a Föld nagykövetének tekintik, és mivel teljességgel felkészületlenül éri az így ránehezedő nyomás, muszáj lesz barátságot kötnie különc földönkívüli életformákkal, túlélnie néhány félelemetes próbatételt, és valahogyan rájönnie, minek is szánta őt a sors valójában.

A Coco társ-írójának és -rendezőjének új filmje. Tervezett hazai bemutató: 2024. február 29. 2025. június 12. elio_pic02.png


Kritika: Asteroid City

Amikor maga a rendező is elvész saját magában.

Wes Anderson legújabb műve akár az új Holdfény királyság is lehetett volna, de ehelyett csak egy üres, semmitmondó alkotás lett. A felszínen persze látszódnak a rendezőtől megszokott kézjegyek: erős színvilág, szimmetria, a jeleneteken nincs kitakarás még akkor sem, ha rengeteg szereplőt látunk egyszerre. És jelen esetben sok, de tényleg sok szereplőről kell beszéni, ugyanis a rendező nem csak a jól megszokott garnitúrájával dolgozott együtt, hanem olyan színészekkel is, akik most debütálnak egy Anderson-műben. Viszont ha hagyjuk a felszínes dolgokat, és mélyebbre ásunk, láthatjuk, hogy az Asteroid City tulajdonképpen nem szól semmiről.


süti beállítások módosítása