látogató számláló

Super Mario Bros.: A film (The Super Mario Bros. Movie) - a magyar hangok

A Nintendo és az Illumination új animációs filmje a Super Mario Bros. világában játszódó fergeteges kaland-vígjáték.

Mario és Luigi, a nagybajszú vízvezeték-szerelő testvérpár mellett az összes fontos karakter szerephez jut a filmben: felbukkan Peach hercegnő, Bowser, Toad, Donkey Kong, Cranky Kong, Kamek és Spike is.

A forgatókönyvet Matthew Fogel (Minyonok: Gru színre lép, A Lego-kaland 2) jegyzi, a filmet Aaron Horvath és Michael Jelenic (Tini Titánok, harcra fel!, Tini Titánok: A film) rendezte. 


A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (Ant-Man and The Wasp: Quantumania) - a magyar hangok

A Marvel Cinematic Universe ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.


Shazam! Az istenek haragja (Shazam! Fury of the Gods) - 2. magyar előzetes

Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént.
Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek.
Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek.
A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

A Shazam! az első rész hatalmas sikere után ott folytatja, ahol abbahagyta: kihasználja a szuperhőssé alakuló kamaszhősben lévő összes poént, és miközben nagyon jó a humora, igazi, látványos szuperhősfilmként is megállja a helyét.

Hazai bemutató: 2023. március 16. shazam_2_1000.png


Creed III - Super Bowl spot

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Hazai bemutató: 2023. március 2. creed_3_sddefault.png


Transformers: A fenevadak kora (Transformers: Rise of the Beasts) - Super Bowl spot

A TRANSFORMERS: A FENEVADAK KORA ugyanazt az akciódús és látványos formulát hozza, amely világszerte elragadta a közönséget. A mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába. A filmet Steven Caple Jr. rendezte, a főszereplők Anthony Ramos és Dominique Fishback. 

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2023. június 8. transformers_rise_of_the_beasts_maxresdefault.png


Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny) - Super Bowl spot

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében.

A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait. 

A film első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2023. június 29. indiana_jones_5_maxresdefault_2.png


Halálos iramban 10. (Fast X) - Super Bowl spot

A napokban debütált nagy előzetes ide kattintva tekinthető meg – magyarul és angolul egyaránt. fast_x_maxresdefault_2.png


A galaxis őrzői volume 3. (Guardians of the Galaxy Volume 3) - 2. trailer + plakát

A Marvel Studios új filmjében, A GALAXIS ŐRZŐI VOLUME 3.-ban a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti…

Az első előzetes magyar változata ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2023. május 4. gotg_3_maxresdefault_2.png


Flash - A Villám (The Flash) - trailer + Super Bowl spot + plakát

A hányatott sorsú szuperhősfilm idén nyáron végre befut a mozikba. Addig is íme az első előzetes.

A Flash - A Villám hazai bemutatója 2023. június 15-én esedékes. flash_pic01.png


süti beállítások módosítása