látogató számláló

Mel Gibson újra a mozikban!

Hamarosan két filmjét is láthatjuk a hazai vásznakon.

Az év végén alig több, mint egy hónap különbséggel kétszer is találkozhatunk Mel Gibson nevével a magyarországi mozikban: először Az utolsó emberig főszereplőjeként (hazai bemutató: 2016. november 17.), aztán A fegyvertelen katona rendezőjeként (tervezett hazai bemutató: 2016. december 29.).

Előbbiben egy volt elítélt (Gibson) próbálja megmenteni lányát (Erin Moriarty) a drogdílerektől, akik megpróbálják megölni őt. Utóbbiban, az igaz történet alapján készült A fegyvertelen katona c. filmben pedig Desmond T. Doss (Andrew Garfield) hősies cselekedeteit mutatja be: a második világháborúban, Okinawa szigetén Doss 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert, ugyanis - bár úgy gondolta, hogy hazája igazságos háborút vív - vallási okok miatt megtagadta a fegyverviselést és a gyilkolást. Emiatt társai gyávának nevezték, sőt meg is verték, ám később több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. 
Desmond T. Doss volt az első olyan katona, aki úgy kapta meg Amerika legmagasabb katonai kitüntetését, a Becsület Érdemrendet, hogy lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot.


Szülinapi nyereményjáték: nyerj filmes ajándéktárgyakat!

A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted a filmes ajándéktárgyak egyikét, melyeket a Fórum Hungary ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

szulinapi_jatek_620.png


Énekelj! (Sing) - karakterplakátok

Magyar előzetesek itt és itt találhatók.

sing_p2.png


Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - featurette + IMAX plakát

Magyar előzetesek itt, itt és itt, karakterplakátok pedig itt találhatók.


Szövetségesek (Allied) - plakátok

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, a második pedig itt.

allied_p1.png


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - magyar plakát

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.


Logan - magyar előzetes

Logan (Hugh Jackman) még egyszer, utoljára harcba száll, méghozzá 2024-ben. Szerencsére nekünk csak jövő tavaszig kell várnunk, hogy láthassuk.


Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Pénzes cápa c. filmet!

A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O'Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel.
Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik...
A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted a Pénzes cápa című filmet, melyet a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

penzes_capa_nyeremeny.png


Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Vasember-trilógiát!

A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted a Vasember-trilógiát tartalmazó filmes csomagot, melyet a Pro Video ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.


Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Final Fantasy XV c. filmet!

Lucis varázslatos királyságának ősidők óta birtokában van a mágikus kristály, de Niflheim fenyegető birodalma kész bármit megtenni, hogy megszerezze azt. Regis (Sean Bean), Lucis királya egy elit csapatot jelöl ki, melynek tagjait különleges erővel ruházza fel: Nyx (Aaron Paul) és a többiek feladata királyuk és a főváros, Insomnia védelme. Eközben a birodalom félelmetes túlerejével ultimátumot igyekszik rákényszeríteni ellenfelére. Úgy tűnik, semmi nem állíthatja meg őket alattomos, világuralmi terveik véghezvitelében – kivéve Nyxet és csapatát...
A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted az Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV című filmet, melyet a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

finalfantasyxv_nyeremeny_620.png


A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) - magyar előzetes + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2017. május 25.


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - 3. magyar előzetes + plakát

52 nap múlva itt a hazai premier!


Doctor Strange - magyar karakterplakátok

10 nap múlva hazai premier! Magyar előzetesek itt és itt.

doctorstrange_hun_k1.jpg


süti beállítások módosítása