látogató számláló

Thor: Ragnarök (Thor: Ragnarok) - a magyar hangok

Azt hiszem, ettől a listától sok szinkronrajongónak lesz az a reakciója, hogy "ez meg mi a ...?!". 


Kritika: Thor - Ragnarök (Thor: Ragnarok)

Túltolva.

SPOILERMENTES!

Tény, hogy nem vagyok rajongója a Marvel Moziverzumnak, viszont ettől függetlenül mindig várom a stúdió legújabb filmjeit; leginkább gyermeki naivitásból fakadóan, hogy talán most pozitívan csalódok (megjegyezném, ilyen egy alkalommal fordult elő: az Amerika Kapitány: Polgárháború esetében), és azért, mert az alapműveket, amikből dolgoznak, szeretem.

thorragnarok_pic01_620.png


Kritika: Budapest Noir

Ez egy bűnös város.

Én idén nagyon ki voltam éhezve egy jó kis krimire. Csak sajnos a 2017-es filmes felhozatal nem nagyon büszkélkedhetett jó bűnügyi történettel. Konkrétan a Hóember után már teljesen kiábrándultam a műfajból, így kevésbé bizakodva ültem be a Budapest Noir vetítésére. Tudjátok, olyan „lesz, ami lesz” alapon. Bár a film alapjául szolgáló könyvet olvastam, igaz rég, azért az emlékeim közt megmaradt a cselekmény. Szóval nagyjából tudtam, mire lehet számítani történet szempontjából, viszont az adaptálás is olyan dolog, hogy ahány ember, annyiféle változat készülhet.

budapestnoir_620.png


A Viszkis - 2. előzetes + karakterplakátok

Az első előzetes ide kattintva tekinthető meg.


Kritika: Dzsungel (Jungle)

Rohadó bőr és éhség.

Daniel Radcliffe legújabb filmjét kimondottan vártam. Radcliffe az én szememben totálisan kinőtte magát a Harry Potter-skatulyából. Számtalan munkáját láttam, sőt a tavalyi mozija, Az ember, aki mindent tudott (Swiss Army Man), még a 2016-os top 10-es listámban is szerepelt. Szóval nem kicsit vártam, hogy mégis milyen alakítást fog nyújtani a legújabb filmjében, az igaz történet alapján készült Dzsungelben.

jungle_2017_pic01.png


Kritika: anyám! (mother!)

Az anyját!

Darren Aronofsky filmjei általában nem könnyen emészthetőek. Bár vannak kivételek (lásd: A pankrátor, Fekete hattyú), viszont filmográfiája jelentős részét olyan művek alkotják, amelyeket átérezni, illetve érteni kell. Alkotásainál ez a két dolog általában egybeolvad, a néző úgy értelmezi a látottakat, ahogyan azt átélte. Magyarán nem feltétlenül kell egy általános értelmezést kapnunk a filmtől, mert mindenki a saját módján értelmezi. Ez a kijelentés szerintem A forrás című filmjére a legjellemzőbb.

anyam_620.png


Az igazság ligája (Justice League) - 2. szinkronizált előzetes + plakátok

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diana hercegnő segítségével csapatot toboroz.
Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.
És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Az elmúlt évek legnagyobb sikereit a szuperhősökről szóló filmek hozták, és ez köztük is a legnagyobb – elképesztő gárda jött össze, és hihetetlen kép- és hang-, kaland- és trükkorgia fogja elkápráztatni nézőit. 


Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) - 2. magyar előzetes + plakát

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek. 


Pro Video: 2017. novemberi megjelenések

Íme a Pro Video novemberi DVD/Blu-ray kínálata.


Pókember: Hazatérés - ötféle kiadványból választhatsz

A nagy erő nagy felbontással jár.

Kamaszodni nem könnyű, Peter Parker (Tom Holland) ráadásul hiába vicces srác, nem tartozik a nagymenők közé. Nappal.
Éjszaka azonban övé a nagyváros: különleges szerkóban, Pókemberként lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem lehet legyőzni – legalábbis eddig senkinek sem sikerült. Miután a Bosszúállók csapat tagjaként debütált az Amerika kapitány: Polgárháborúban, a hálószövő szuperhős az élménytől felvillanyozva tér vissza szülővárosába. Új mentora, Tony Stark/Vasember (Robert Downey Jr.) azonban továbbra is rajta tartja a szemét – Peter nagy szerencséjére. A tinédzser srác ugyanis hiába próbál visszarázódni a kevésbé izgalmas hétköznapokba, hajtja belülről a vágy, hogy bizonyítson, ezért szembeszáll Keselyűvel (Michael Keaton) és ezzel minden szerettét veszélybe sodorja.


Bontonfilm: 2017. novemberi megjelenések

Íme a Bontonfilm novemberi DVD/Blu-ray kínálata.


Kritika: Hóember (The Snowman)

Vérfagyasztóan unalmas.

A skandináv krimik elég felkapottak lettek az utóbbi években, nekem is volt szerencsém hozzájuk. Sőt pont Jo Nesbø nevével fémjelzett művek voltak. És amiket az írótól olvastam, bár nem mondanám, hogy rossz regények voltak, egyiktől sem estem hanyatt. Persze ez mind ízlés dolga, de nekem csak egyszer olvasható volt mindegyik. Sajnos a Hóember pont kimaradt, de amikor megtudtam, hogy készül egy Nesbø mű adaptációja, egyből megörültem neki. Főleg a környezetváltozás miatt. Végre egy olyan krimi, ami kilép a mocskos város és az agglomerációja adta koszos utcákból, sikátorokból, és egy olyan helyszínre merészkedik, ami nem nevezhető még a műfajon belül se mainstreamnek.

hoember_pic01.png


Játék: nyerj páros belépőt az "anyám!" című film premier előtti vetítésére!

Az idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) beköltöznek a házba, megzavarva a pár nyugodt életét...

Darren Aronofsky (Fekete hattyú, Requiem egy álomért) legújabb pszichothrillere szerelemről, hűségről és áldozatról.

Az anyám! című filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.


Star Wars: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) - trailer + plakát

Sokat kellett várni a második előzetesre (az elsőt április 14-én láthattuk) és ha megfogadod Rian Johnson író-rendező tanácsát - bár a trailert nagyszerűnek tartja -, nem indítod el az alábbi videót, ha igazán meg akarsz lepődni a teljes filmen. (Ugyanakkor tény, hogy a moziban ülve az előzeteseket nehéz skippelni.)
És ha felkeltette az érdeklődésedet a film - vagy a mégis megtekintett előzetes -, ma, tehát 2017. október 10-én délelőtt 10 órától már meg is vásárolhatod a jegyedet a premier előtti (december 13.) Star Wars VII-VIII. maratonra* (3D-ben, szinkronnal), vagy a premier hetének valamelyik vetítésére.

A Star Wars: Az utolsó Jedik szinkronizálva (2D, 3D, IMAX 3D és 4DX 3D), valamint felirattal (2D) is látható lesz a mozikban.


#FuckYouTube

YouTube vs. DVDNEWS: 2-0 

A YouTube a második csatornánk ellen is elkövette ugyanazt az aljas műveletet (http://www.facebook.com/dvdnewshu/posts/1486556751376018), amit tavasszal az eredeti, 9 éve működő csatornánk ellen.
Gratulálni szeretnék Nekik a szabályzatuk precíz és cseppet sem egyoldalú kialakításáért, az automatikusan működő, hús-vér emberek által felül nem bírált döntéseket hozó rendszereikért, valamint a felhasználói visszajelzések utáni alapos kivizsgálási procedúráért.
És egyben köszönetet is mondanék, amiért ilyen remekül feldobták a hétfő estémet; ennél jobb meglepetést sose kapjak senkitől! Persze ilyet senki más nem tud adni, csak a YouTube, ezért is szeretem. ❤️
Remélem, Ők is kellemesen érzik magukat, mert én nagyon! ;)

fuck_youtube.png


Kritika: Egyenesen át (Flatliners)

Egyenesen a falnak.

Mindenkit érdekel, hogy a halál után mi történik velünk, ha egyáltalán történik valami. Számos élménybeszámolót lehet olvasni az interneten olyanoktól, akik állítólag már jártak odaát: volt, aki nagy fényt látott és közben melegség fogta el, volt olyan eset, amikor arról számolt be a delikvens, hogy kívülről látta önmagát... Az orvostudomány még ma is keresi a magyarázatot ezekre az esetekre, és ezt az igen érdekes témát feszegeti az Egyenesen át című alkotás. Azt tudni kell, hogy ez nem egészen új film, ugyanis az 1990-es, Joel Schumacher által rendezett mű remake-je. A boncolgatott témán kívül van még egy közös pontja a mostani és a régi változatnak: mindkettőben szerepel Kiefer Sutherland. De mit kell tudnunk még az Egyenesen át remak-jéről?

egyenesenat2017_pic01.png


süti beállítások módosítása