látogató számláló

Eastwood nem tud dönteni

Amíg a Gran Torino, Clint Eastwood pályájának legnagyobb sikert arató filmje készült, egyre-másra érkeztek a hírek, hogy ez lesz a 79 éves rendező-főszereplő utolsó színészi munkája.

Amíg a Gran Torino (Gran Torino, hazai bemutató: április 16.), Clint Eastwood pályájának legnagyobb sikert arató filmje készült, egyre-másra érkeztek a hírek, hogy ez lesz a 79 éves rendező-főszereplő utolsó színészi munkája. A rendezést nem adja fel (már készül is a következő munkájára), de nem lép többé a kamerák elé. A rajongók nem adtak hitelt ezeknek a nyilatkozatoknak: megszokták már, hogy a fáradhatatlan Dirty Harry időnként rájuk ijeszt. Eastwood nemrégiben elmagyarázta egy újságírónak, miért dobja fel időnként a saját nyugdíjáról szóló hírt.

- Amikor a Gran Torino-hoz válogattuk a szereplőket, egymás után érkeztek a ragyogó tehetségű 16-17 éves színészek és amatőrök. Néztem őket, és arra gondoltam, abbahagyom: még azok is, akik csak a kínai banda fegyvereseit játszották, annyi energiát és tehetséget raktak a munkájukba, hogy úgy éreztem, bölcsebb, ha átadom nekik a helyem. De nem megy könnyen. A színészet nagy strapa, a hiánya viszont még nagyobb. Kimondtam, hogy nem játszom többet, de talán mégis fogok. Nagyszerű érzés volt a Gran Torino-ban együtt akciózni a fiatalokkal.

süti beállítások módosítása