látogató számláló

Másnaposok nagy napjai

A másnaposságon idén nyáron nem könnyű túlesni.

A másnaposságon idén nyáron nem könnyű túlesni: a Másnaposok (The Hangover, hazai bemutató: június 17.) hatása igen tartósnak bizonyul. A film megőrizte első helyét az amerikai mozis toplistán. Idén ez az első bemutató, aminek sikerült ez a bravúr, méghozzá úgy, hogy a múlt hetihez képest csupán 28%-kal esett a nézettsége. A kisköltségvetésű vígjáték mindössze tíz nap alatt már több mint 100 millió dollár bevételt hozott, ami pedig a hatalmas vagyonokból forgatott akciófilmeknek is ritkán sikerül - A Másnaposok jó úton jár afelé, hogy minden idők legsikeresebb korhatáros mozija legyen az Egyesült Államokban.

A sikert persze nem adják ingyen. A múlt héten került sor a vad vígjáték londoni bemutatójára, melyen az egész stáb részt vett: a négy főszereplő meglehetősen gyűrötten jelent meg a Leicester Square-en végigvezető vörös szőnyegen.

- Másnaposok vagyunk - mentegetőzött Bradley Cooper. - De szó sincs róla, hogy tegnap szimplán nagy lett volna bennünk a bulizhatnék. Már a második rész forgatására igyekszünk felkészülni, ez a kemény színészi munka része.

süti beállítások módosítása