látogató számláló

Michael Jackson - This is it!

Változás történt!

A SONY PICTURES ENTERTAINMENT
ÉS A SONY MUSIC ENTERTAINMENT BEMUTATJA
MICHAEL JACKSON:THIS IS IT

A legendás popsztár utolsó próbáiról, a nagy visszatérésre való felkészüléséről készített felvételek nagyfelbontásban, digitális hanggal
október 28-án kerülnek a világ mozijaiba, limitált ideig, mindösszesen 2 hétig

Október 28-tól Magyarország is az első sorból csodálhatja meg Michael Jackson utolsó koncertjét: a Sony Pictures Entertainment és a Sony Music Entertainment gondozásában a This is it-et.

A Michael Jackson örököseinek teljes támogatásával készített film sok száz órányi anyagból állt össze, mely az utolsó próbákon és a színfalak mögött készült - a felvételek nagyfelbontású kamerával, a legmodernebb digitális hangtechnika igénybevételével készültek. A legtöbb képsort 2009. júniusában, a Los Angeles-i Staples Centerben valamint az Inglewood-i The Forumban rögzítették, ahol a sztár nagy visszatérésére, a londoni, 50 koncertből álló megashow-jára készült. A filmesek Jackson pályájának korábbi szakaszait is felelevenítik, és néhány - az énekes legközelebbi barátaival és munkatársaival készült - interjút is felhasználnak.

A zene- és Michael Jackson-rajongók fantasztikus lehetőséget kapnak a bemutatóval: közvetlen közelről élvezhetik a koncertet és ismerhetik meg még jobban a művészt. Az alkotók ígérik, hogy tisztelettel és méltósággal közelítenek az énekes örökségéhez.

- Nem egyszerűen tisztelegni akarunk egy zseniális művész emléke előtt - nyilatkozta John McClain, a film egyik készítője, zenei producer, aki több mint 40 éve a Jackson család barátja -, hanem hozzá méltó ajándékot szeretnénk átnyújtani annak a sokmillió rajongónak, akiket élete minden pillanatában szolgált. A felvételekről, az énekéből, táncából fantasztikus erő és energia árad. Ez a film kristálytiszta bizonyítéka lesz annak, hogy Michael Jackson az egyik legnagyobb, legizgalmasabb, legtehetségesebb művész volt, aki valaha színpadra lépett.

- A stábunknak fantasztikus élmény volt átélni azt az erőt és szenvedélyt, amivel Michael Jackson a koncert előkészületeibe vetette magát - tette hozzá Kenny Ortega, az élő koncert és a film rendezője. - Az első ötletektől, a szinte kész előadásig folyamatosan követtük őt a kamerával: bár a koncert már sosem kerül színpadra, a nézők igazi színpadi csodát fognak látni.

A filmről érkező újabb hírek, információk a www.ThisIsIt-Movie.com oldalon érhetőek el.


süti beállítások módosítása