látogató számláló

UIP hírek (2010. február 17.)

Ezen a héten: Leo már megint nem kérte meg barátnője kezét; Oscar-gála: ne köszönd meg anyukádnak!; DiCaprio megérti, ha egy sztár bedilizik; Matt Damon nem talál magának lakást; Top 10 országos (2010. február 11-14.)

Leo már megint nem kérte meg barátnője kezét

Gyönyörű volt a Valentin-nap Leonardo Dicaprio és Bar Refaeli számára: a sztár végre megkérte az izraeli modell kezét, méghozzá hagyományos módon, azaz térden állva. Mielőtt bárki elmorzsolna egy könnycseppet a meghatottságtól, sietünk leszögezni, hogy ebből semmi sem igaz: a német sajtó találta ki abból az alkalomból, hogy Leo és barátnője éppen a berlini filmfesztiválon tartózkodik. A németek még a sztár édesanyját is belekeverték a dologba, azt állítván, hogy a derék asszony bekeményített: évekig nem tudta rávenni fiát, hogy elvegye Gisele Bündchent, ezért most addig nem tágított, míg meg nem kérte Bar kezét.

Leonardo és Martin Scorsese rendező éppen Viharsziget című filmjüket népszerűsítik Berlinben. A bűn világában oly jártas rendező most először készített hátborzongató thrillert Hitchcock modorában. A Viharsziget borzongató atmoszféráját bárki átélheti pár percig, ha film a magyar feliratos jeleneteire kattint itt:

http://www.freevlog.hu/play?v=u4b7c0fe6aa048
http://www.freevlog.hu/play?v=u4b7c10f7098d1
http://www.freevlog.hu/play?v=u4b7c1200ce276

(Shutter Island – hazai bemutató: 2010. március 4.)

Oscar-gála: ne köszönd meg anyukádnak!

Az idei Oscar-gála más lesz, mint a korábbiak. A jelöltek kioktatást kaptak, ne köszönjék meg édesanyjuknak és a gimijük gondnokának, hogy idáig juthattak, csak azt mondják el 45 másodpercben, mit jelent számukra a díj.

– Az egész gála legutálatosabb része a „köszönöm anyukámnak” típusú ömlengés – mondja a rendezvény egyik producere, Adam Shankman. – Ezért idén arra kértünk mindenkit, hogy két beszéddel készüljön. A rövid és velős elhangzik  majd a színpadon, aztán minden győztes videóra mondhatja, kinek hálás, és a felvételt felrakjuk az internetre. Így senki nem unja magát halálra.

Az idei díjkiosztó egyik nagy győztese George Clooney lehet, akit hiába jelöltek Arany Glóbuszra az Egek uráért, nem kapta meg a szobrocskát. Bennfentesek most arra tippelnek, Clooneyt az Oscarral kárpótolják.

(Up in the Air – hazai bemutató: 2010. február 18.)

DiCaprio megérti, ha egy sztár bedilizik

Teljesen érthetőnek tartja Leonardo DiCaprio, ha egy sztár összeroppan a hírnév súlya alatt. Pontosabban akkor, ha úgy érzi, a közönség már nem imádja annyira, mint korábban. – Ha egy színésznek egyszer van egy jó dobása, könnyen el tud szállni – magyarázza Leo. – Egy pillanat alatt megszokja, hogy sikoltoznak, ha meglátják, szuperlatívuszokban írnak róla, és címlapon hozzák, hogy saját kezűleg vett egy pulóvert. Utána viszont könnyen jöhet a hidegzuhany: beficcen egy rossz film, és rögtön azt veszed észre, hogy már nem imádnak annyira. Van, aki ezt nem tudja feldolgozni, elkezd inni, kokózni, és máris csúszik lefelé a lejtőn. Nem félek attól, hogy ez velem is megtörténhet, mert van egy egyszerű mantrám: ha jó voltál, jó voltál, ha nem, nem. El kell fogadni, hogy az ember néha rosszabb passzban van, de ez nem tart örökké, fölösleges túlreagálni.

Leonardo DiCapriot legközelebb a Viharsziget című thrillerben láthatjuk, ahol új oldaláról mutatkozik be: megmutatja, milyen az, ha valaki eljut az őrület határához. Az általa alakított rendőrbíró egy elmegyógyintézetben nyomoz egy rejtélyes ügyben, s minél közelebb jut az igazsághoz, annál inkább elhatalmasodnak rajta saját démonai. A film Dennis Lehane bestselleréből készült, amely ismét kapható Magyarországon.

(Shutter Island – hazai bemutató: 2010. március 4.)

Matt Damon nem talál magának lakást

Költözne Matt Damon, de nem talál az igényeinek megfelelő lakást New Yorkban. Jelenleg a patinás manhattani Lafayette Streeten lakik argentin feleségével, annak kislányával és közös lányukkal egy loftban, de kinőhették az ingatlant, mert jóval nagyobb lakást keresnek a Central Park nyugati részén. – Óriási legyen, tetőtéri, és a parkra nézzen – sorolja az Oscar-díjas sztár elvárásait egy neve elhallgatását kérő ingatlanbróker.

Még az is lehet, hogy Matt hoppon marad, mert a Central Park West a világ egyik legmenőbb és legdrágább környéke, egy tetőtéri penthouse 15-30 millió dollárba kerül, és a celebek sorba állnak azért, hogy itt vehessenek ingatlant. Akiknek már sikerült: Denzel Washington (18 millióért vette), Bruce Willis (dupla lakás 30 millióért), Beyoncé és Jay Z (22 millió), Demi Moore és Ashton Kutcher (20 millió), Sting (30 millió). Még azt is tudni lehet, hogy Robert de Niro pár éve 30 milliót pengetett ki Harrison Ford itteni luxuslakásáért.

Matt Damont legközelebb a Zöld zóna című filmben láthatjuk. Katonai különmegbízottat alakít, aki tömegpusztító fegyvereket keres Irakban, de helyette szövevényes összeesküvésre bukkan.

(Green Zone – hazai bemutató: 2010. június)

Top 10 országos (2010. február 11-14.)



süti beállítások módosítása