látogató számláló

Rio-láz Budapesten

Budapest is felveszi a ritmust. Vasárnap nálunk is kitör a Rio-láz az Aréna plázában.

Budapest is felveszi a ritmust. Vasárnap nálunk is kitör a Rio-láz az Aréna plázában. A Jégkorszak-filmek alkotóinak legújabb animációs vígjátéka, a Rio (Rio, hazai bemutató: április 21.), hozzánk is megérkezik, és egyből megmozgatja a mozirajongókat. A jegypénztáraknál április 17-e délelőttől zenés, táncos show csalogatja az odalátogatókat, melyet a megasztáros Giorgio vezet. A színes forgatagban a latin ritmusokra szambázó csinos táncosok, dobosok, és capoeirasok Giorgioval közösen szórakoztatják az odalátogatókat.

Nem véletlenül Giorgio mutatja be először Azúrt és Csillit a közönségnek. A világ egyik legizgalmasabb városában játszódó animációs vígjáték legfülbemászóbb dala hat megasztáros segítségével született újjá: Tolvai Reni, Kállay-Saunders András, Kökény Attila, Szeleczki Dávid és Patai Anna dalol, Giorgio pedig rappel a Rio végén.

A dalt többször is meghallgathatják az odalátogatók április 17-én. Mire Azúr, a kék papagáj kalandos története 21-én a mozikba kerül, már mindenki ezt a dalt dúdolja.


süti beállítások módosítása