látogató számláló

Dívák itthon és a tengerentúlon

Dívának születni kell. Ezt bizonyítja Cher és Christina Aguilera párosa egy rendkívül látványos, fantasztikus zenei-táncos betétekkel tarkított filmben...

Dívának születni kell. Ezt bizonyítja Cher és Christina Aguilera párosa egy rendkívül látványos, fantasztikus zenei-táncos betétekkel tarkított filmben, a Burlesque – Díva-ban. És ezt bizonyították a legcsinosabb, legsikeresebb magyar dívák is, akik részt vettek a film DVD-premierjén. A különleges díszbemutatóra eljött Pirner Alma, Gallusz Niki, Rába Tímea, Dukai Regina és Spilák Klára is, valamint a Dívák éjszakájának három énekes-színésznője: Détár Enikő, Fésűs Nelly, Ladinek Judit. Szorcsik Viki Herczeg Zoltán stylisttal érkezett a premierre, amire Lakatos Márk is nagyon kíváncsi volt.

A régóta várt film egy izgalmas, félhomályos, vendégeit fantasztikus show-val elkápráztató kabaréban játszódik. A lokál főnöke, Cher új lányt vesz fel pincérnek – őt játssza Aguilera –, aki hamarosan a Burlesque sztárja lesz. A táncbetétek, a dalok, és a jelmezek minden nézőt elkápráztattak, a vetítés után a vendégek csak erről tudtak beszélni, és hogy szombaton ők is kipróbálják a Burlesque-világát a film hangulatához illő zenés party keretében, ahol Pirner Alma is színpadra lép.

A Burlesque – Díva április 27-én megjelent DVD-n és Blu-rayen.


süti beállítások módosítása