látogató számláló

Megható Harry Potter-búcsú

Emma Watson és J.K. Rowling könnyekben tört ki a Harry Potter befejező részének világpremierjén Londonban, július 7-én, amikor megkezdődött a hivatalos búcsú.

Emma Watson és J.K. Rowling könnyekben tört ki a Harry Potter befejező részének világpremierjén Londonban, július 7-én, amikor megkezdődött a hivatalos búcsú.

Amikor Watson megérkezett a Trafalgar térre, rajongók ezreivel találkozott, közülük olyanokkal, akik már jó néhány napja sátrat vertek a helyszínen.

Később csatlakozott Daniel Radcliffe és Rupert Grint, valamint az írónő, J.K. Rowling is, akik miután üdvözölték a rajongókat, és autogramot osztottak, fotósok kereszttüzében végigvonultak a vörös szőnyegen. Már ekkor látszott, hogy Watson és Rowling van a leginkább meghatódva.

A zokogó Rowling ezekkel a szavakkal mondott köszönetet rajongóinak: “Köszönöm, hogy éveken át sorban álltatok a könyveimért, és hogy letáboroztatok a Trafalgar téren.”

Watson visszatartotta könnyeit, úgy hallgatta, ahogy Radcliffe és Grint interjút ad az egyik tévének. Aztán David Heyman karjaiban vigasztalódott a színésznő. Később a fotókon már Grint vállán nyugtatja a fejét.

“Nem hiszem, hogy itt befejeződik a történet, mert minden egyes ember, aki olvasta, magával viszi az élményt, az érzést egy életen át. Hatalmas hálával tartozom, elsősorban azért, mert szerepet adott nekem. Mindaz, ami velem történik, annak köszönhető, hogy 11 évesen hatalmas szerencsém volt.” - mondta Radcliffe.

Erre Watson rögtön válaszolt is: “Nem, ez nem szerencse volt. Te voltál és vagy a tökéletes Harry. És az is maradsz örökre!”

Forrás: hbo.hu


süti beállítások módosítása