látogató számláló

Perry, a törp

A jó színész hasonul a szerepéhez, és Katy Perry mindent elkövet, hogy világhírű énekesnőből tökéletes színésszé fejlessze magát...

A jó színész hasonul a szerepéhez, és Katy Perry mindent elkövet, hogy világhírű énekesnőből tökéletes színésszé fejlessze magát: ezért jelent meg a Hupikék törpikék 3D (The Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) premierjén úgy, hogy a lehető legjobban hasonlítson a figurához, akinek az eredeti változatban a hangját kölcsönzi: Törpillához. Fehér miniruháját tetőtől talpig Törpilla képmása tette összetéveszthetetlenné, tűsarkú cipője és szemfestéke természetesen világoskék volt és a körmeit is törpfigurák díszítették. De a lényeg: bár mostanában többször világgá twitterelte, hogy nem sikerült hajszínt váltania, ezúttal ragyogó platinaszőke volt.

– Aprajafalva valószínűleg a világ legjobb helye, és nagyon sajnálom, hogy igazából nem élhetek ott – nyilatkozta az óriási plüsstörpök között megjelenő Perry, akinek minden oka megvolt a mosolygásra: nemcsak első filmszerepének örülhetett, hanem annak is, hogy az augusztus végén esedékes MTV Video Movie Award kiosztáson valószínűleg bőven kap majd elismerést: őt jelölték idén a legtöbb kategóriában díjra.

A Hupikék törpikék 3D magyar változatában Törpilla Szinetár Dóra magyar hangján szólal meg.


süti beállítások módosítása