látogató számláló

Kritika: A család kicsi kincse

Kellemesen csalódtam a filmben. Már régóta tervezem, hogy megnézzem, de inkább mással foglalkoztam. De most nem találtam semmi kifogást, így kénytelen voltam megnézni. És tetszett.

Kellemesen csalódtam a filmben. Már régóta tervezem, hogy megnézzem, de inkább mással foglalkoztam. De most nem találtam semmi kifogást, így kénytelen voltam megnézni. És tetszett. Kifejezetten élveztem a filmet. Remek rendezés. Színészek is nagyon jók voltak és még a film zenéje is tetszett. Szóval jól össze rakott film.
Van egy család,melynek egyik tagja sem teljesen normális. Adott egy apa, aki szeretné eladni személyiségfejlesztő programját. De nagy sajnálatára az előadásain nagyon kevés az érdeklődő. Az anya zugdohányos, a nagypapa heroinista, ki imádja a pornót . A báty pilótának készül, utál mindenkit, Nietzsche-t olvas és némasági fogadalmat tett . A nagybáty öngyilkos-hajlamú, meleg tudós, talpig fehérben úgy fest, mint aki éppen megszökött az idegosztályról.És végül Olive, akit imád a család, aki egész nap a nagypapától tanult tánclépéseket gyakorolja, mert bízik abban, hogy egyszer eljut egy szépségversenyre, ahol hatalmas sikere lesz.
Egy szép napon megcsörren a telefon és kiderül, hogy Olive indulhat a kaliforniai szépségversenyen. Bár ezt a család többi tagja nem fogadja jó hírnek, mivel anyagi csődben vannak,de az apukának megszakad a szíve és végül a család kisbusszal megy Kaliforniába.
Az út során nagypapa átadja bölcsességeit a néma unokának, a családfő megpróbálja lenyűgözni sógorát karriertanácsaival, a pilótajelölt összebarátkozik az öngyilkosjelölttel.Az összezártságnak köszönhetően a család olyan tagjai is beszélnek egymással, akik máskor szinte soha. Majd több megpróbáltatás, kisebb-nagyobb tragédiák után más emberként érkeznek Kaliforniába, ahol minden aberráltságuk ellenére a rendezvény legemberibb résztvevőivé válnak és Olive végre, bemutathatja tánctudását.
A történet végén a család teljesen megváltozik, büszkék lesznek saját magukra.
Nagyon kellemes film. Én csak ajánlani tudom.


süti beállítások módosítása