látogató számláló

A nagy Gatsby ideje

Megvan A nagy Gatsby bemutatójának új dátuma. Baz Luhrmann új rendezése nyitja meg a nyári szezont: 2013. május 10-én kerül az Egyesült Államok mozijaiba, és a következő héten indul el, hogy meghódítsa a nemzetközi mozis piacot.

Megvan A nagy Gatsby (12E) (The Great Gatsby) bemutatójának új dátuma. Baz Luhrmann új rendezése nyitja meg a nyári szezont: 2013. május 10-én kerül az Egyesült Államok mozijaiba, és a következő héten indul el, hogy meghódítsa a nemzetközi mozis piacot. A bemutatót eredetileg idén télre tervezte a Warner Bros., de a tesztvetítések arról győzték meg a stúdió vezetőit, hogy a 20-as évek Amerikájában játszódó, szerelemmel, féltékenységgel és jazzel teli történet, amely természetesen 3D-formátumban készült, felveszi a versenyt a nyári megafilmekkel is.

– A világ egyik legnépszerűbb regényének filmváltozata csupa csillogás, játékosság és izgalom – nyilatkozta a Warner Bros. nemzetközi forgalmazásért felelős elnöke. – Korszerű és feszültséggel teli: a nyári nagy versenyben is meg fogja állni a helyét.

F. Scott Fitzgerald regényének új filmváltozatában Leonardo DiCaprio játssza a címszerepet, a New Yorkba költöző titokzatos milliomost. Az ő csempészett alkohollal, romlottsággal és szerelemmel teli világába csöppen bele a Tobey Maguire által játszott figura, aki tehetetlen tanúja az ártatlan Daisy (Carey Muligan) és Gatsby önromboló szerelmének.


süti beállítások módosítása