látogató számláló

Ki McClane fia?

A Die Hard - Drágább, mint az életed alkotói eddig ügyesen rejtegették a lényeget: a film történetéről nem sokat tudtunk meg. Mostanáig...

A jó előzetes kíváncsivá tesz, de nem árul el semmi fontosat. Az év talán legnagyobb izgalommal várt filmje, a Die Hard – Drágább, mint az életed (16E) (A Good Day to Die Hard, hazai bemutató: 2013 februárjában) előzetese tökéletes munkát végzett: csak annyi derül ki belőle, hogy John McClane – vagyis Bruce Willis – ismét őrült akciókba keveredik és közben nem veszíti el a humorérzékét. Ehhez viszont minden érdeklődő rég hozzá tudja tenni, hogy az örökké borostás New York-i hadnagy ezúttal Moszkvában veti be magát, mert meg kell mentenie a fiát. Ám a filmesek ügyesen rejtegették a lényeget: a film története titokban maradt. Mostanáig.

Ma az is kiderült, hogy az ifjabb McClane (Jai Courtney játssza) egy börtönlázadás közepébe keveredik, és a döntő pillanatban egy politikai fogollyal is kapcsolatba kerül; és ez a kapcsolat az életét jelentheti, amikor felbukkannak a kormány korrupt zsoldosai. Igaz, amikor az élete csak egy hajszálon múlik, amikor semmire és senkire nem számíthat már, akkor olyasvalaki menti meg, akitől egyúttal jobban is fél, mint az összes orosz ellenségétől: vagyis jön az apja… és továbbra sem adja könnyen az életét.

 


süti beállítások módosítása