látogató számláló

Denzel Washington tizedet fizetett a sóher stúdiónak

Hajlandó volt olcsóbban dolgozni Denzel Washington, hogy új filmje, a Kényszerleszállás elkészülhessen. Ő és Robert Zemeckis rendező lemondtak a gázsijuk tizedéről, különben a film nem lett volna elég látványos, különös tekintettel a lélegzetelállító katasztrófajelenetre.

Hajlandó volt olcsóbban dolgozni Denzel Washington, hogy új filmje, a Kényszerleszállás elkészülhessen. Ő és Robert Zemeckis rendező lemondtak a gázsijuk tizedéről, különben a film nem lett volna elég látványos, különös tekintettel a lélegzetelállító katasztrófajelenetre. "A stúdió azt mondta, hozzuk össze 28-30 millióból, mert manapság mindennel spórolni kell - meséli Washington. - Ennyiből arra futotta volna, hogy emberek beszélgetnek a szobában meg a folyosón, úgyhogy Roberttel bedobtunk még egy kis pénzt a kalapba. Persze jól csőbe húztak minket, mert a stúdiófőnökök tudták, hogy mindenképpen meg akarjuk csinálni a filmet, és tulajdonképpen még fizetni is hajlandók vagyunk érte. Hát fizettünk, de meg is látszik az eredményen."

A kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington alkoholista és drogos pilótát alakít, aki bravúrosan megold egy katasztrófahelyzetet, ám aztán bajba kerül: kiderül, ha nem elég ügyes, függősége miatt könnyen rács mögé kerülhet.

(Flight - hazai bemutató: 2013. január 24.)


süti beállítások módosítása