látogató számláló

Superman újjászületése

Ahol igazi rajongók vannak, ott a legkisebb részlet is számít. Márpedig Superman történetének 21. századi változatát, Az acélember-t nagyon sokan várják, és nagyon kíváncsiak, hogyan teremti újjá a legnépszerűbb képregényhőst a Christopher NolanZack Snyder páros.

Ahol igazi rajongók vannak, ott a legkisebb részlet is számít. Márpedig Superman történetének 21. századi változatát, Az acélember-t (12E) (Man of Steel, hazai bemutató: 2013. nyara) nagyon sokan várják, és nagyon kíváncsiak, hogyan teremti újjá a legnépszerűbb képregényhőst a Christopher NolanZack Snyder páros.

Annyi már biztos, hogy az Ausztráliából érkező, a Tudorok című sorozatból megismert színész, Henry Cavill vörös köpenyeget fog viselni, mellkasán pedig ott lesz a jól ismert S-betű. Még a testhezálló kék dressz sem marad el. Mégis vár a nézőkre néhány meglepetés.

– Superman jelmeze különösen fontos volt számomra, és nagyon sokat dolgoztunk rajta – nyilatkozta nemrég Zack Snyder rendező a New York Postnak. – A ruhája terveiből vagy 1500 verzió készült, és azokon még mind megvolt a vörös kis nadrág is. De hosszú habozás után lemondtunk róla.

A jelmez végül is a megszokott ruhadarabok ultramodern változata lett – egyedül a kívül hordott vörös alsónadrág elmaradása jelent igazi változást. A kék kezeslábas egy kicsit fémesebb, páncélszerűbb lett.  Snyderék harcost akartak csinálni hősükből, nem régi szerelmek miatt bánkódó fura figurát.

– Bármit változtattunk a jelmezen, annak értelme van – tette hozzá Snyder. – Ahol Chris a producer, ott nem lehet csak úgy dobálózni az ötletekkel egyszerűen, mert az cool. Minden a történetből és a figurából következik. Mindennek értelme van. A főhősünk a Kryptonról érkezett, de attól még bármit tesz, annak logikusnak kell lennie.


süti beállítások módosítása