látogató számláló

Mutasd meg a Mesternek, mit tudsz!

Szereted Hitchcockot és filmjeit? Küldj be fotót, rajzot, írást, vagy bármilyen más alkotást, amelyet a  feszültségkeltés mestere, a filmtörténet egyik legizgalmasabb alkotója, Alfred Hitchcock vagy filmje ihletett.

Szereted Hitchcockot és filmjeit? Küldj be fotót, rajzot, írást, vagy bármilyen más alkotást, amelyet a  feszültségkeltés mestere, a filmtörténet egyik legizgalmasabb alkotója, Alfred Hitchcock vagy filmje ihletett.

Beküldési határidő: 2013. február 4.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

  • Nincs nevezési díj
  • Bárki pályázhat, aki 12 életévét betöltötte. A pályázaton nem vehetnek részt a pályázat szervezői, alkalmazottai, és azok hozzátartozói.
  • Egyedi alkotásokat várunk. Másolt, vagy máshonnan átvett anyagok nem vehetnek részt a versenyben.
  • A pályázatokat csak a prizma.folyoirat@gmail.com e-mail címre küldve, digitális formában áll módunkban elfogadni.

A pályázó szavatolja, hogy az általa beadott alkotás szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik. A pályázó tudomásul veszi, hogy az alkotások elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával másnak okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli. A pályázat kiírója és lebonyolítói személyiségi és szerzői jogi kérdésekben sem jogi, sem egyéb felelősséget nem vállalnak.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályamunkákat díjmentesen, a szerző (pályázó) részére történő bármilyen ellenérték vagy szerzői jogi díj megfizetése nélkül a Prizma Magazinban, a prizmafolyoirat.com, a prizmafolyoirat.blog.hu, a Prizma Magazin és a MozICom Facebook oldalán megjelentesse.

A pályázatból kizárásra kerülnek a közszemérem, a közerkölcs, a jó ízlés vagy mások személyiségi jogainak megsértésére alkalmas alkotások. A megjelenésükből eredő károkért kizárólag a pályázót terheli a felelősség.

A pályázó a pályázat beadásával elfogadja a kiírás feltételeit, a szervezők és a zsűri döntése ellen fellebbezésnek nincs helye.

DÍJAZÁS

A legjobb 10 mű alkotója részt vehet a Hitchcock című film premier előtti exkluzív vetítésén, melyre február 6-án kerül sor.
További öt pályázó Alfred Hitchcock - Így készült a Psycho című könyvet valamint Hitchcock moziplakátot nyer.

A pályázatokat a három főből álló zsűri bírálja el.
A zsűri tagjai:
Megyeri Dániel – Prizma folyóirat szerkesztő
Rajki Péter – InterCom Zrt. Kommunikációs- és marketing vezető
Sepsi László – Prizma folyóirat szerkesztő

A nyertesek névsorát február 5-én a pályázat honlapján, Facebook oldalán tesszük közzé és e-mailen értesítjük.

Beküldési határidő: 2013. február 4.
Eredményhirdetés:  2013. február 5. 12:00
A beérkezett anyagokat a pályázattal egy időben, folyamatosan tesszük közzé.

A pályázatokat az prizma.folyoirat@gmail.com e-mail címre várjuk február 4-ig. A pályázathoz, kérjük, tüntessétek fel neveteket és e-mail elérhetőségeteket.


süti beállítások módosítása