látogató számláló

Annabelle 3. (Annabelle Comes Home) - trailer + plakát

Harmadik felvonásához érkezett az Annabelle-sorozat, amely ezúttal nem a Démonok között eseményei előtt játszódik, hanem utána, és a Warren házaspár (Patrick Wilson és Vera Farmiga) is feltűnik benne. De a hangsúly nem rajtuk van, hanem a lányukon, Judy-n (Mckenna Grace), az ő bébiszitterén, Mary Ellenen (Madison Iseman), és Mary Ellen barátnőjén, Danielán (Katie Sarife) - no meg persze a címszereplő babán.
A filmet Gary Dauberman írta és rendezte, akinek eddig csak forgatókönyvírói kreditjei voltak: dolgozott többek közt a Démonok között-univerzum spin-offjain (Annabelle, Annabelle 2. - A teremtés, Az apáca) és az Az 1-2. fejezetén. Természetesen a franchise fölött még mindig James Wan bábáskodik.

Az Annabelle 3. hazai bemutatója 2019. július 4-én esedékes.annabelle3_firstlook.png


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - plakátok

Egyre inkább érezzük - a megjelenő anyagok mennyiségéből is -, hogy kevesebb, mint egy hónap van hátra a film bemutatójáig.


Addams Family - A galád család (The Addams Family) - plakát

Charles Addams az 1930-as években alkotta meg képregény formájában a címben említett családot, és alkotójuk 1988-ban bekövetkezett haláláig jelentek meg az újabb és újabb történeteik. Az Addams Family számtalan feldolgozást megért már, kis képernyőn és nagy vásznon egyaránt: többek közt élőszereplős sorozatot a '60-as években, két mozifilmet Barry Sonnenfeld rendezésében, rajzfilmsorozatot a '90-es évek elején és egy újabb előszereplős sorozatot a '90-es évek végén, ami itthon a Fox Kids/Jetix csatornán volt látható.


Nem javulnak meg! Forog a Bad Boys 3.

Ahhoz képest, hogy milyen türelmetlenül várták a rajongói 15 éven át, és milyen nehezen jött össze Jerry Bruckheimer egyik fő műve, a Bad Boys harmadik része, elég keveset hallani róla. Pedig az eredeti páros mindkét tagja, Will Smith és Martin Lawrence már bő egy hónapja dolgozik: a filmesek alaposan fel is forgatták Atlanta hétköznapjait. De hírek vagy képek nem szivárogtak ki sem a stúdióból sem a külsőben készített jelenetekről. Eddig.badboys3_bts_01_crop.png


Shazam: premier és folytatás

Hősnek lenni mostanában nagyszerű dolog. A Shazam! (hazai bemutató: április 4.) sztárjainak már csak azért is nagyon jó volt a kedvük filmjük csütörtökön Los Angelesben megrendezett gálapremierjén, mert tudták: az elővetítéseket követően filmjük 95%-on áll a Rotten Tomatoes-on, vagyis a kritikusok szinte egyhangúan nagyon jónak tartják szuperhősvígjátékukat – és ez nyilvánvalóan növeli az egyébként is várható nagy nézettséget a hazai pályán és a világban.


Toy Story 4 - nemzetközi trailer + plakát

Valamivel több, mint egy hete érkezett egy új előzetes a Toy Story 4. részéhez, de a Disney UK-nek köszönhetően most megnézhetünk még egyet.
Hazai bemutató: 2019. június 20.


Kedvencek temetője (Pet Sematary) - plakátok

A magyar előzetes itt nézhető meg.


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - kínai plakát

A legújabb magyar előzetes itt található.


Aladdin (2019) - magyar + japán plakát

A film legújabb magyar előzetese itt nézhető meg.


Angry Birds 2. - A film (The Angry Birds Movie 2) - magyar előzetes + plakátok

A madarak még mindig dühösek. Madársziget boldog lakói, és köztük a három jómadár, Piros, Chuck és Bomba mindig jót akar, és jó kedvre vágyik, de valami folyton közbejön, ami miatt kénytelenek csúzlit ragadni, és nagy dúlva-fúlva harcba szállni.
Szerencsére nekik az áll jól, ha dühösek...

A Madár-szigeten fészkelő társaság a világ legismertebb sztárcsapata: naponta két és félmilliárdan játszanak velük. A filmváltozat első része hatalmas sikert aratott, világszerte több mint 350 millió dolláros jegybevételt csipegetett össze.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 15.angrybirds2_720.png


Dumbó (Dumbo) - a magyar hangok

Max Medici cirkuszigazgató a korábbi csillag, Holt Farrier és gyermekei segítségét veszi igénybe egy újszülött elefánt gondozásához, amit túlméretezett fülei nevetség tárgyává tesznek az egyébként is küszködő cirkuszban. Ám mikor felfedezik, hogy Dumbó képes repülni, a cirkusz élete hihetetlen fordulatot vesz, magára irányítva a meggyőző üzletember, V.A. Vandevere figyelmét is, aki varázslatos vastagbőrűeket gyűjt új, eddig sosem látott showműsorához. Dumbó így új magasságokban szárnyalhat a bűbájos és lélegzetelállító légtornász, Colette Marchant oldalán, mígnem Holt megtudja, hogy a csillámporos külső mögött Dumbó új otthona sötét titkokat őriz.

A Disney és Tim Burton rendező nagyívű kalandfilmje kibővíti a hőn szeretett klasszikust, melyben a különbözőséget ünneplik, a családot nagy becsben tartják, az álmok pedig szárnyalnak.

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Dóra és az elveszett Aranyváros (Dora and the Lost City of Gold) - magyar előzetes

Miután élete nagy részét azzal töltötte, hogy felfedezte a dzsungelt a szüleivel, semmi sem készíthette fel Dórát a lehető legveszélyesebb kalandra – a gimire. Mivel a felfedező bőréből kibújni nem tud, Dóra hamarosan azon kapja magát, hogy kis csapata – Csizi, (legjobb barátja, egy majom), Diego, egy rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini – élén elindul megmenteni a szüleit, és megfejteni az eltűnt inka civilizáció megoldhatatlan rejtélyét...
A nagysikerű rajzfilmsorozat élőszereplős mozifilm változata izgalmas és vidám szórakozás az egész családnak.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 8. dorafilm_720.png


Jó srácok (Good Boys) - magyar előzetes + plakát

Mennyire alakulhat rosszul egy nap?
Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt.
Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésükben ellógnak a suliból, és belevágnak eposzba illően gigászian rossz döntésekkel tarkított odüsszeiájukba, melyben véletlenül ellopott drogtól kezdve paintball csatán át a zsaruk és félelmetes tinilányok elől való menekülésig van minden, ami egy ilyen fergeteges vígjátékhoz kell.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 15.josracok_720.png 


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - karakterplakátok

A mai nap során megérkezett a Bosszúállók: Végjáték második előzetesének magyar változata, a stúdió pedig nemrég közzétett egy halom - szám szerint 32 db - karakterplakátot. A még élő, és a Thanos csettintése által elporladt (vagy a Végtelen háború eseményei során más módon elhunyt) szereplők is kaptak egy-egy posztert, valamint egy olyan karakter is, akit a Thor: Ragnarökben láthattunk először és utoljára. Eddig...

avengers_endgame_p4.png


Kritika: Dumbó (Dumbo - 2019)

A kis repülő elefánt újra itt van.

Tim Burton neve már bejáratott a Disney háza táján, no meg a rendező úrtól nem állnak távol a különös, furcsa teremtmények, akiket a filmje középpontjába helyez, így szerintem nem is volt kérdés, hogy ki is kapja meg a Dumbó rendezői székét. Viszont érdemes volt-e a kis kék szemű, repülő elefánt történetéhez újra hozzányúlni?


Volt egyszer egy... Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) - magyar előzetes + plakátok

1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.
Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is...

Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino rendez: 9. filmje hihetetlen sztárszereposztással készül, és ismét különleges, véres és gyilkos humorú.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 8.voltegyszeregyhollywood_720.png


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - 2. magyar előzetes + plakát

Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.

Hazai bemutató: 2019. április 25.avengers_endgame_720_2.png


Hellboy (2019) - plakátok

A film megkapta a végleges 18-as korhatárt. És bár az alábbi eredeti nyelvű plakát az IMAX változatot reklámozza, itthon ne keressétek olyan verzióban!


Pókember - Idegenben (Spider-Man: Far from Home) - magyar plakátok

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak, és a haverjaival európai utazásra indul.
De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy a Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

Az új Pókember-film a Hazatérés szellemében folytatódik. Fiatalos, laza és csupa vicc, de közben nagyon látványos, és jó néhány Bosszúálló közreműködik benne.

A Pókember - Idegenben első magyar előzetese itt tekinthető meg.
Hazai bemutató: 2019. július 4.


süti beállítások módosítása