látogató számláló

Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő (Peter Rabbit 2: The Runaway) - magyar előzetesek + plakátok

A nagyszájú, kalandra éhes és különlegesen jó fej nyúl történetének moziváltozata elképesztően népszerűvé vált az egész világon. A CGI-animált nagyfülűek és az élő szereplők kombinálásával készített családi vígjáték természetesen nem érhetett véget az első résszel: Nyúl Péter és barátai visszatérnek, és visszatér velük Bea, a bájos kétlábú (Rose Byrne) valamint vőlegénye (Domhnall Gleeson) is. De a boldog brit vidéket ezúttal lecseréli a nagyváros zaja, ahol semmi sem olyan békés, mint egy ötórai tea: ahova Péter és rokonsága beteszi a tappancsát, ott biztos a felfordulás...

Tervezett hazai bemutató: 2020. augusztus 6. 2021. január 15. 2021. február 4. 2021. június 24. nyulpeter2_720_2.png


Bloodshot - 2. magyar előzetes + plakát

Mi haszna a halott gengszternek? Többnyire semmi. Ray Garrison (Vin Diesel) azonban kap egy második esélyt. Egy orvosi kísérlet keretében nanorobotokat fecskendeznek a vérébe, ezzel pedig nemcsak feltámasztják, hanem szuperképességekkel látják el: és az így teremtett félig ember/félig legyőzhetetlen szuperhőst egy olyan akcióban vetik be, amelyet ember biztosan nem élne túl.
A kísérlet mégsem sikerül.
Bloodshotnak megvannak a maga céljai.

Vin Diesel az ideális választás az új szuperhősfigurához: az év egyik legjobban várt képregényhőse elképesztő, látványos akciójelenetekkel és humorral érkezik. És persze: mindenkit legyőz.

Hazai bemutató: 2020. március 12. bloodshot_720_2.png


Ragadozó madarak (Birds of Prey) - 2. magyar előzetes + plakátok

Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

A gyönyörű Margot Robbie egymástól egészen különböző szerepkörökben bizonyította már, milyen nagyszerű színésznő, de a legnagyobb dobása Az Öngyilkos Osztag-hoz kötődik.
A megzabolázhatatlan, gátlástalan, vad és szexi képregényfigura, Joker menyasszonya, Harley Quinn most igazi főszereplőként tér vissza.

Hazai bemutató: 2020. február 6.


Morbius - magyar előzetes

Michael Morbius halálos beteg. A ritka, de végzetes kórban szenvedő tudósnak (Jared Leto) talán azelőtt jár le az ideje, hogy rátalálhatna betegsége gyógymódjára – amely nemcsak az ő, hanem sok ezer sorstársa életét menthetné meg.
Ezért nem akar meghalni. De az életet sem választja: amikor egy különleges, ősi technika nyomára jut, nem hátrál meg, felkutatja, és az örök életet választja.
És minden panasza elmúlik. Erős lesz, gyors, éles hallású, eszes... és vérre szomjazik.

A Marvel-képregények egyik sötét hőse, Morbius, Pókember egyik régi ellenfele rémisztő története egy látványos, nagy költségvetésű filmben kel új életre, és az egykori Joker, Jared Leto játssza!

Tervezett hazai bemutató: 2020. július 30. 2021. március.  morbius_720.png


Kritika: Jojo Nyuszi (Jojo Rabbit)

Fanatikusnak születve.

Tény, hogy nem én vagyok a világ legnagyobb Taika Waititi rajongója, mivel az, amit Thor karakterével csinált a Thor: Ragnarök című filmben, nekem egyáltalán nem tetszett. De maga a fim sem, mivel sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Hozzáteszem, hogy most nem a Thor-filmekről akarok beszélni, viszont ez a kis bevezető kellett, hogy érzékeltessem, hogyan ültem be a Jojo Nyuszira (elárulom: fenntartásokkal).


Bontonfilm: 2020. februári megjelenések

Íme a Bontonfilm februári DVD/BD kínálata.


Fekete Özvegy (Black Widow) - szinkronizált online szpot

A Marvel Studios akciódús kém-thrillerében, a FEKETE ÖZVEGY-ben Natasha Romanoff kénytelen lesz szembenézni múltja sötét epizódjaival, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell vessen kémes múltjával és családi kötelékeivel, amiket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúálló lett.

A Marvel mozis univerzumának negyedik fázisát elindító FEKETE ÖZVEGY 2020. április 30-tól a mozikban!

update (2020. 04. 06.): A hazai bemutató új dátuma: 2020. november 5.
update (2020. 09. 24): A hazai bemutató új dátuma: 2021. május 6.

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg. blackwidow_720_3.png


Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk (Bad Boys for Life) - a magyar hangok

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, ami rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő rendőrfelügyelő, Mike pedig az életközépi válsága mélyén dagonyázik. Ez így is maradhatna jó sokáig, ha fel nem bukkanna egy albán zsoldosvezér, akinek egyszer régen elkapták a testvérét. És ez az albán valami különlegeset ígér nekik – és Miami újra a feje tetejére áll. 

A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!


süti beállítások módosítása