látogató számláló

Transformers: A fenevadak kora (Transformers: Rise of the Beasts) - a magyar hangok

A TRANSFORMERS: A FENEVADAK KORA ugyanazt az akciódús és látványos formulát hozza, amely világszerte elragadta a közönséget. A mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába. A filmet Steven Caple Jr. rendezte, a főszereplők Anthony Ramos és Dominique Fishback. 


Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) - teaser trailer

Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével érkezik Martin Scorsese új filmje, a Megfojtott virágok, ami David Grann azonos című könyve alapján készült. További szereplők: Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraserkillers_of_the_flower_moon_1000.png

Tervezett hazai bemutató: 2023. október 19. 


Az Alkotó (The Creator) - teaser trailer + plakát

Gareth Edwards (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetMonstersGodzilla [2014]) új filmje hamarosan a mozikban. Tervezett hazai bemutató: 2023. szeptember 28. creator_1000.png


Kritika: Halálos iramban 10. (Fast X)

A vég kezdete.

Mit is lehet egy olyan széria tizedik részétől várni, ami lényegében egy dologról szól: autók. Bevallom, nem én vagyok a legjobb alany arra, hogy a Halálos iramban legújabb részét véleményezzem, mivel a széria legtöbb részét nem láttam. A franchise imádói megkövezhetnek, mindazonáltal így is tudom, hogy miről szóltak a korábbi részek, tisztában vagyok vele, hogy milyen egetrengető fordulatok történtek bennük, illetve a mozi előtt azért alaposan felkészítettem magam. Bár minden elismerésem annak az elvetemült rajongónak, aki a legújabb etapra úgy ül be, hogy előtte otthon lenyomja a korábbi részeket.


Barbie - 2. magyar előzetes + plakát

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken.
De még a legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben.

A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és a Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített!

Hazai bemutató: 2023. július 20. barbie_720_2.png


Kísértetkastély (Haunted Mansion) - trailer + plakát

A Disney közkedvelt parki attrakciója által ihletett Kísértetkastély főszereplői egy nő és kisfia, akik spirituális szakértők szedett-vedett csapatát bérelik fel, hogy segítsenek megszabadítani házukat a természetfeletti lakásfoglalóktól.

Az előző trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2023. július 27. haunted_mansion_pic02.png


Halálos iramban 10. (Fast X) - végső trailer

Kezdődik az út vége. 

A Halálos iramban saga tizedik része vezeti be a záró fejezeteit a mozitörténet egyik leghíresebb és legnépszerűbb sorozatának, mely a harmadik évtizedében jár, és még mindig jól tartja magát, ugyanazzal a szereplőgárdával, amelyikkel elindult.

Dom Toretto (Vin Diesel) és családja számos lehetetlennek tűnő küldetésben bizonyult ravaszabbnak, higgadtabbnak és gyorsabbnak minden útjukba kerülő ellenségnél. Most minden eddiginél halálosabb veszéllyel kell szembenézniük: a múlt árnyékából rettenetes fenyegetés bújik elő, melyet a vérbosszú táplál, és az illető el van szánva arra, hogy szétzúzza ezt a családot, és örökre tönkretegyen mindent - és mindenkit - akit Dom szeret.

2011-ben, az Ötödik sebességben Dom és csapata elkapta az aljas brazil drogbárót, Hernan Reyest, és lefejezte a birodalmát egy hídon, Rio De Janeiróban. Ám azt nem tudták, hogy Reyes fia, Dante (Jason Momoa, Aquaman) szemtanúja volt az egésznek, és az elmúlt 12 évet azzal töltötte, hogy tervet szőtt Dom kegyetlen megleckéztetésére.

Dante ármánya szétszórja Dom családját a világ különböző pontjaira, Los Angelestől a római katakombákig, Brazíliától Londonig, Portugáliától az Antarktiszig. Új szövetségek köttetnek, és régi ellenségek bukkannak fel újra. Ám minden megváltozik, amikor Dom rájön, hogy nyolcéves fia (Leo Abelo Perry, Feketék fehéren) Dante bosszújának végső célpontja…

A filmet Louis Leterrier (A titánok harcaA hihetetlen Hulk) rendezte, és a visszatérő szereplők közt van Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena és Scott Eastwood, valamint az Oscar-díjas Helen Mirren, és az Oscar-díjas Charlize Theron. 

Számos fantasztikus új szereplővel is gazdagodik a gárda: az Oscar-díjas Brie Larson alakítja Tesst, az Ügynökség egy szakadár tagját; Alan Richtson (Reacher) játssza Aimest, az Ügynökség új fejét, aki nem kedveli annyira Domékat, mint elődje, Mr. Senki; Daniela Melchior (Az öngyilkos osztag) egy brazil utcai versenyzőt alakít, aki erősen kötődik Dom múltjához; és a legendás, Oscar-díjas Rita Moreno is felbukkan, mint Dom és Mia nagymamija. 

Hazai bemutató: 2023. május 18. fast_x_maxresdefault_4.png


Öt éjjel Freddy pizzázójában (Five Nights At Freddy's) - teaser trailer + plakátok

A Blumhouse új filmjének – amely az azonos című túlélőhorror-videójáték alapján készült – hazai bemutatója 2023. november 2-án esedékes. five_nights_at_freddys_maxresdefault.png


Mission: Impossible - Leszámolás - Első Rész (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) - trailer + plakát

Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele: meg kell találniuk egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása és a világ sorsa a tét, és Ethant a múltja sötét erői kezdik el körülvenni, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa, semmi nem lehet fontosabb ennél a küldetésnél – még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek...

Hazai bemutató: 2023. július 13. mi7_maxresdefault_2.png


Kék Bogár (Blue Beetle) - magyar előzetes

Kék Bogár színre lép. Méghozzá nagyon hatásosan.
Jaime Reyes végzett az egyetemen, tele van nagy álmokkal, és elég hamar kénytelen rájönni, hogy a valóság egészen másképp néz ki. Már éppen elkeseredne, amikor a sors közbeszól, és mindent felforgat. A srác véletlenül megszerez egy ősi múltból származó, földön kívüli eredetű biotechnológiai szuperfegyvert: a szkarabot. Pontosabban: az szerzi meg őt.
A szkarab – ki tudja miért – Jaimet választja magának új gazdatestjének, úgyhogy testpáncélt, hihetetlen technikájú fegyverarzenált és legfőképpen különleges, mindig új meglepetést okozó képességeket ad neki. Ajándék, de nem lehet visszaadni. Soha többé.
Jaime lesz Kék Bogár. És rajta múlik, mihez kezd ezzel. Először majd megőrült. Azután élvezi az új helyzetet. És végül kénytelen harcba szállni.

A DC régi hőse még új a mozivásznon, de hamar kiderül, hogy ott a helye: a vizuálisan különleges, őrületes kaland egyszerre izgalmas és nagyon vicces!

Tervezett hazai bemutató: 2023. augusztus 17. blue_beetle_720.png


süti beállítások módosítása