látogató számláló

A Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierje Londonban (frissítve)

Tegnap, Július 7-én megtartották a legújabb Harry Potter-film, a Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierjét Londonban. (videóval és képekkel frissítve)

Tegnap, Július 7-én megtartották a legújabb Harry Potter-film, a Harry Potter és a Félvér Herceg világpremierjét Londonban. Több ezer rajongó gyűlt össze a zord időjárás ellenére a Leicester Square-n, hogy személyesen találkozzon a vörös szőnyegen bevonuló sztárokkal: Daniel Radcliffe-el, Emma Watson-nal, Rupert Grint-tel, és a film többi szereplőjével.

‘Harry, leszek a kiválasztottad!', ‘Anglia imádja J.K. Rowling-ot'. Ilyen és ehhez hasonló feliratú táblák villantak fel a tömegben. "Hihetetlen a rajongók mennyire elszántak és ragaszkodóak"- nyilatkozta a szakadó esőben Tom Felton, aki Draco Malfoy-t, Harry riválisát alakítja a filmben.

"Annyira jó látni, hogy újabb és újabb generációk nőnek fel a könyveket olvasva, és a filmeket nézve."- tette hozzá Emma Wattson." Hiányozni fog ez az egész a befejező részek után!"

A szereplők mind fehér szalagot viseltek a csuklójukon fiatal színésztársuk Rob Knox emlékére, akit 2008 májusában, 4 nappal a forgatás befejezése után szúrtak le Londonban.

A Harry Potter és a Félvér Herceg magyarországi premierje július 23-án lesz. A film IMAX változata is elérhető lesz a hazai közönség számára.




süti beállítások módosítása