látogató számláló

Az év színésznője csúnyán beszél

Cameron Diaz a múlt héten átvehette az év női filmsztárja díjat, melyet a CinemCon résztvevői – vagyis a világ mozivezetőinek éves nagygyűlése – ítélt meg neki.

Cameron Diaz a múlt héten átvehette az év női filmsztárja díjat, melyet a CinemCon résztvevői – vagyis a világ mozivezetőinek éves nagygyűlése – ítélt meg neki. A díj a legjobbkor jött: a színésznő fantasztikus formában van, a díjat átvevő beszéde közben a résztvevők meggyőződhettek róla, hogy nem lehetetlen egyszerre nagyon csinosnak és nagyon szellemesnek lenni.

Diaz jókedve részben a bemutatásra váró vígjátéka, a Rossz tanár (Bad Teacher, hazai bemutató: augusztus) tesztvetítéseken tapasztalható sikerének tudható be. A komédia specialitása, hogy korhatáros: a néző megtudhatja a filmből, hogy egy erkölcsös amerikai iskola tanárai, amikor magukra maradnak a tanári szoba zárt ajtaja mögött, hogyan viselkednek.

– Isteni érzést volt, hogy ennyi ronda szót használhattam – lelkendezett Cameron Diaz. – Más forgatásokon nagyon sokszor kell újravenni jeleneteket, mert a játék hevében mondok valami illetlent. Ha az ember lendületbe jön, megtörténik az ilyesmi. Most először történt velem, hogy a rendező nem azt kérte, hogy vigyázzak a számra, hanem azt mondta: „ez szuper volt. De nem tudnád még csúnyábban mondani?”

A film érdekessége, hogy az egykor párt alkotó Diazt és Justin Timberlaket most újra együtt láthatjuk a mozivásznon.


süti beállítások módosítása