látogató számláló

Holmes okosabb bátyja

2012 nagyon jól kezdődik: Guy Ritchie legújabb filmje, a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték gyors akcóival, klipesen látványos összecsapásaival és a még azoknál is szellemesebb dialógusaival nagyon sok nézőt fog rabul ejteni.

2012 nagyon jól kezdődik: Guy Ritchie legújabb filmje, a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték (Sherlock Holmes – A Game of Shadows, hazai bemutató:2012. január 5.) gyors akcóival, klipesen látványos összecsapásaival és a még azoknál is szellemesebb dialógusaival nagyon sok nézőt fog rabul ejteni. Az alkotók mindent el is követtek a siker érdekében: még Holmes okosabb bátyja is színre lép. A legendás Mycroft Holmest egy legendás színész-humorista, Stephen Fry játssza, akit jó néhányan csak így neveznek: a legviccesebb angol.

A Hugh Laurie oldalán tévéhumoristaként indult, újság-, regény- és színdarabíró, színész számos jótékonysági ügy nagylelkű támogatója. A rangos Sherlock Holmes Appreciation Society (Holmes-rajongók társasága) legfiatalabb tagja volt, az egyébként anyai ágon magyar származású színész, aki a Cambridge-i Egyetemen tanult irodalmat, néhány hónapot börtönben töltött hitelkártya-csalásért, 30 éves kora előtt milliomos lett egy musical-szövegkönyvnek köszönhetően… és most eljátssza az Egyesült Királyság büszkesége, Sherlock Holmes titokzatos, zseniális és víg kedélyű bátyját – egy titkokkal teli, zseniális és víg kedélyű filmben.


süti beállítások módosítása