látogató számláló

Holmes Jr.

Ha létezik a világon irodalmi és mozihős, aki elképzelhetetlen apaként, akkor az Sherlock Homes. Az őt eljátszó Robert Downey Jr. azonban más fából van faragva.

Ha létezik a világon irodalmi és mozihős, aki elképzelhetetlen apaként, akkor az Sherlock Homes. Az őt eljátszó Robert Downey Jr. azonban más fából van faragva: büszkén készül az apaságra, és boldogan nyilatkozik róla . Bár a feleségével megegyeztek, hogy a hamarosan világra jövő gyerekük neméről hallgatnak egészen megszületéséig, a színész, az első kérdésre azonnal világgá kürtölte, fia fog születni.

– Még szerencse, hogy azt nem árultam el, milyen nevet választottunk neki– nyilatkozta később – a feleségem nagyon dühös lett volna rám.

Hogy a családias hangulat még teljesebb legyen, a Sherlock Holmes 2. – Árnyjáték (Sherlock Holmes: A Game of Shadows, hazai bemutató: 2012. január 5.) rendezője friss apa: barátnője, Jacqui Ainsley szeptemberben adott életet a kis Ritchie-nek.

A rendezőnek és főszereplőjének így biztosan van közös témája: a rajongók azt remélik, hogy Robert Downey Jr és Guy Ritchie még sok időt fog együtt tölteni a közeljövőben: egyre szaporodnak a harmadik Sherlock Holmes-filmről szóló pletykák.

– Egyszerre szeretjük és gyűlöljük egymást – mondta Downeyről Guy Ritchie. – Imádok Roberttel filmezni, szűnni nem akaró agyvihar a pasas. Megzabolázhatatlan.


süti beállítások módosítása