látogató számláló

A buli elszabadul a Jump Streeten

A buli nem ér véget – ha van hozzá szakértő.

A buli nem ér véget – ha van hozzá szakértő.

Az amerikai mozinézők – és közülük is főleg a fiatalabbak – nagyon ráhangolódtak a vad házibulis filmekre: a Project X – A buli elszabadul (Project X, hazai bemutató: március 15.) a múlt heti bemutatója után csupán három nap alatt költségvetése majd dupláját hozta producerének, aki szintén jól érthet az egzotikus tivornyákhoz: hiszen a Másnaposok-filmek rendezőjeként lett híres. A fergeteges buli történetét bemutató film sikerének egyik titka az lehet, hogy jól van megírva: a forgatókönyv elkészítésében Michael Bacall működött közre. A korábban elsősorban színészként – például a Becstelen brigantyk Zimmerman őrvezetőjeként – jeleskedő Bacall mostanában Hollywood bulifilmjeinek első számú szakértőjévé lépett elő.

Bacall, aki a Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével készült 21 Jump Street – A kopasz osztag (21 Jump Street, hazai bemutató: május 3.) című vígjáték forgatókönyvét írta alig egy héttel a Project X bemutatója után már szerződést kapott a pusztító erejű megabuli folytatására: még az is rá van bízva, hogy a nagy murit szervező 3 gimis főszereplőt megtartja-e, vagy egy teljesen másik partiba vezeti a nézőt.

Michael Bacall nem fél attól, hogy íróként beskatulyázzák: és ahogy újságíróknak nyilatkozta, minden forgatókönyvírói szerződését egy újabb bulival ünnepli meg – nyilván tapasztalatgyűjtés céljából.


süti beállítások módosítása