látogató számláló

Vanilla szerepében Vanilla

Adam Sandler-nek mindig van egy új ötlete. Az Apa ég! vad bulikomédiájába meghívta azt az embert, aki leginkább a vad bulijairól híres: a film egyik főszereplőjét Vanilla Ice-nak hívják… és Vanilla Ice alakítja.

Adam Sandler-nek mindig van egy új ötlete. Az Apa ég! (That’s My Boy, hazai bemutató: augusztus 2.) vad bulikomédiájába meghívta azt az embert, aki leginkább a vad bulijairól híres: a film egyik főszereplőjét Vanilla Ice-nak hívják… és Vanilla Ice alakítja: kiöregedett rappert játszik, akinek volt régen egy-két jó slágere, de ma már egy volt gyerekszínésszel együtt árul sültcsirkét egy jégpálya kijáratnál. Nagyon úgy tűnik, mintha saját magát formálná meg. De a 90-es évek legendás fehér hip-hop sztárja, aki ma is az underground rap egyik menő előadója, ezt másképp látja.

– Akit játszom, az nem én vagyok, csak ugyanúgy hívnak minket – magyarázta nemrég a hitfix.com-nak. – Egy felnagyított, eltúlzott Vanilla Ice-paródiát nyomok le. Ki kellett bújnom hozzá a bőrömből rendesen. Ahhoz, hogy eljátsszam, ugyanúgy készülnöm kellett a figurára, mint bárki másnak egy másik szerepre. Sandler azt akarta, hogy a 90-es évekbeli magamat adjam, úgyhogy sorra megnéztem a régi klipjeimet, és a forgatáson alig tudtak lehámozni arról a régi Ford Mustangról, amiben Adammel az üldözési jelenetünk van: jó cucc, de már teljesen kiment a fejemből, hogy ilyen is volt.


süti beállítások módosítása