látogató számláló

Bruce Willis és a fiatalok

Bruce Willis nem fél a fiataloktól: az immár ötödször is John McClane bőrébe bújó, kemény és cinikus zsarut játszó színész a legújabb Die Hard-filmbe, a Die Hard – Drágább, mint az életed-be saját maga szeretett volna versenytársat: egy nála jóval fiatalabb, tökös zsarut.

Bruce Willis nem fél a fiataloktól: az immár ötödször is John McClane bőrébe bújó, kemény és cinikus zsarut játszó színész a legújabb Die Hard-filmbe, a Die Hard – Drágább, mint az életed-be (16) (A Good Day to Die Hard, a mozikban.) saját maga szeretett volna versenytársat: egy nála jóval fiatalabb, tökös zsarut. Legalább is a Budapesten forgatott őrült adrenalin-bomba rendezője, John Moore ezt mesélte újságíróknak a film londoni gálapremierjén.

– Bruce vetette fel, hogy az új film története a fiáról szóljon – magyarázta Moore. – Azért tetszett rögtön az ötlet, mert nagyon természetesen illeszkedett az eddigi Die Hard-filmekhez: a kissrác már az első részben felbukkant. Azóta meg pont ilyen nagydarab, izmos zsaru válhatott belőle.

A kortalan akciósztárnak valóban nincs oka a féltékenységre: hiszen már bejelentette, hogy el fog készülni a sorozat hatodik része, és különben is: őt már francia lovaggá ütötték. Aurelie Fillipetti, francia kulturális miniszter a hét elején hívta meg a sztárt a különleges szertartásra. És ha mindez nem volna elég: az USA-n kívül egyszerre 57 országban a mozikba kerülő Die Hard – Drágább, mint az életed az előrejelzések szerint csak Amerikában legalább lélegzetelállító 50 millió dollár bevétellel fogja zárni az első hétvégi vetítéseket.

További képek itt.


süti beállítások módosítása