látogató számláló

Őskor lesz Berlinben

A rangos nemzetközi fesztiválok többnyire jól őrzött erődhöz hasonlóak, közönséges halandó számára szinte lehetetlen, hogy bejusson az exkluzív vetítések, sajtótájékoztatók és sztárok világába. A DreamWorks Animation és a Fox stúdió azonban megtalálta a módját, hogy minden mozirajongót bejuttasson a világ egyik legfontosabb fesztiválja, a Berlinale falai közé.

A rangos nemzetközi fesztiválok többnyire jól őrzött erődhöz hasonlóak, közönséges halandó számára szinte lehetetlen, hogy bejusson az exkluzív vetítések, sajtótájékoztatók és sztárok világába. A DreamWorks Animation és a Fox stúdió azonban megtalálta a módját, hogy minden mozirajongót bejuttasson a világ egyik legfontosabb fesztiválja, a Berlinale falai közé. Új filmjük, a Croodék (6E) (The Croods, hazai bemutató: március 21.) különleges megtiszteltetésben részesült azzal, hogy beválogatták a programba, és jóval a premier előtt levetítik a rangos eseményen. Most ezt az örömöt a stúdió megosztja az animációs vígjátékok rajongóival is.

A megoldás: Live Stream! A péntek esti eseményre Berlinbe érkezik a tarka őskori világban játszódó komédia két őshőse – pontosabban, a hangjuk: Emma Stone és Nicolas Cage. Az alábbi linken 13:45-től a vetítésre való bevonulást, a vörös szőnyeget közvetítik a kamerák, 18:45-től pedig a sztárok sajtótájékoztatóját nézheti meg mindenki.

És még Berlinbe sem kell utazni hozzá; a világ első modern családja, Croodék kattinthatók pénteken: http://www.berlinale.de/en/das_festival/im_fokus/live-streaming/index.htmls


süti beállítások módosítása