látogató számláló

Timberlake és a rap

Justin Timberlake elképesztő tempót diktál. Az év második felében három olyan film is a mozikba kerül, amelyben főszerepet játszik...

Justin Timberlake elképesztő tempót diktál. Az év második felében három olyan film is a mozikba kerül, amelyben főszerepet játszik. Ha a Barátság extrákkal-beli (Friends with Benefits, hazai bemutató: szeptember 22.) ágyjelenetek nem fárasztották volna le Mila Kunis társaságában, akkor a Lopott idő (InTime, hazai bemutató: október) című futurisztikus thriller akciójelenetei strapálhatták volna le; de a kettő között leforgatott még egy vad vígjátékot Cameron Diaz-zal, a Rossz tanár-t (Bad Teacher, hazai bemutató: augusztus 18.). És ez még mindig kevés.

Az újdonsült filmsztár nemrégiben hazatért szülővárosába, Memphisbe, hogy rendezzen. A FreeSol számára készülő klip, a Hoodies Up, Hats Low forgatását irányította. A rock-rap banda Timberlake saját lemezkiadójánál dolgozik, de a sztár írta számukra a dalt, sőt, a háttérvokálban is részt vett. Valahogy minden belefér az idejébe.

Dolgozni iszonyú jó, nagyon pörgök, nem akarok pihenni. Sőt. Még többet akarok! – mondta erről Justin. És ha többet akar, meg is kapja: a klipben kis szerepet is vállalt: akinek éles a szeme, az kiszúrhatja az év legtöbbet foglalkoztatott filmsztárját a rapperek között.


süti beállítások módosítása